Ravitsemisalan koulutus (675293)

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravitsemisalan tutkinto tai tutkinnon osia, päivittää ja lisätä omaa osaamistaan muuttuvalla ravitsemisalalla. Koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma opiskelua ja tutkinnon suorittamista varten. Suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Tutkinto tai sen osia suoritetaan näyttötutkintona: ammattitaito osoitetaan monipuolisissa työtehtävissä ravintoloiden keittiöissä koulutuksen aikana.

Kohderyhmä:
Ravintola-alalla työskentelevältä edellytetään joustavuutta ja oikeaa asennetta työtä kohtaan. Ala työllistää henkilöitä, joilla on halu työskennellä ihmisten kanssa,kyky joustaa nopeasti muuttuvien työaikojen puitteissa ja halua oppia uusia asioita.

Lisätiedot

Sisältö:
Koulutus painottuu Ravintolakokin ammattitutkinnon osaan Elämysruoan valmistus. Lisäksi perehdytään terveys- ja hyvinvointiruokaan sekä erityisruokavalio-osaamiseen.
Lisäksi mahdollisuus suorittaa Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osia/tutkinto.

Hakeutuminen:
Hakijat valitaan koulutukseen hakemusten ja haastattelun perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Kiinnitä erityishuomio hakemuksen Omat perustelut -kohtaan, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä koulutus auttaisi sinua eteenpäin. Puutteelliset tiedot ja puuttuvat perustelut hakemuksessa heikentävät mahdollisuuksiasi tulla valituksi tai kutsutuksi haastatteluun.

Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti www.te-palvelut.fi/koulutushaku (jos haku tapahtuu ilman tunnistautumista, on hakemus vahvistettava TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä).

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi, facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös Internetissä: www.te-palvelut.fi/sahkoinenasiointi > koulutushakemusteni tilanne.
Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.
Valintapäätöksestä ilmoitetaan koulutukseen hakeneille kirjeellä.

Lisätietoa koulutuksesta:
Aikuiskoulutuskeskus Kouvola
Toimialapäällikkö Kalle Sarlund
puh. 0400 631 212
kalle.sarlund@kvlakk.fi