Lataa pdf...
Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Aloitusaika ja kesto

Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutuksen kesto on n. 1-1,5 vuotta riippuen opiskelijan henkilökohtaistamisesta. Koulutus sisältää erikoisammattitutkinnon suorittamisen ja valmistavan koulutuksen.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu hyvin henkilöille, jotka jo toimivat isännöinti- tai kiinteistöalalla. 

Tutkinnon suorittanut voi toimia isännöitsijänä, kiinteistömanagerina, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä, kiinteistön omistajayhteisössä tai omistaja- tai käyttäjäpalveluja tuottavassa yrityksessä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Tavoitteet

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittaneella on vaativissa isännöinnin tehtävissä edellytettävä ammattitaito. Hänellä on edellytykset vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen sovittua strategiaa. Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman, johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmilleen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittaneella on erityisen vahvaa osaamista isännöinnin kehittämisessä, perusparannus- ja korjaushankkeiden hallinnassa tai yrityksen johtamisessa.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittamisen osaamisvaatimukset käyvät ilmi isännöinnin erikoisammattitutkinnon näyttötutkinnon perusteista: Isännöinnin erikoisammattitutkinto, tutkinnon perusteet

Haku 

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähiopetuksesta, verkko-opinnoista ja opitun soveltamisesta omaan isännöintityöhön. 

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen

Hinta

240€/tutkinnon osa, koulutuksen voit maksaa joustavasti osissa. 

Ammattitutkintostipendi   

  • ammatillisen näyttötutkinnon (ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto) suorittaneelle
  • edellyttää yhteensä vähintään viiden vuoden työssäoloaikaa ja alle 64 vuoden ikää tutkinnon suorittamispäivänä
  • veroton kertakorvaus
  • haettava vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta

Lisätietoja: www.koulutusrahasto.fi

Lisätietoja

Koulutukseen liittyviä lisätietoja antaa kouluttaja Leena Jäppinen, puh. 0400 905 030 tai leena.jappinen@kvlakk.fi